Monday, February 6, 2012

276. GOP to Korea ; ADORE ( sambungan Day 1 )

Assalamualaikum , hai korang ! 
Hewwwhewww. 
Sorry sangat sangat tak dapat update pasal Korea ni cepat, sebab asyik berjalan je. Heheh.

Sekarang, meh sambung. 

Sebelum tidur malam tu kan, masuk je bilik motel tu, terus belek setiap inci ruang bilik tu, 
and..makaihhh, ni hotel ke motel nih, sebab.......



[ LCD screen, hair dryer, desktop ]


[ mini fridge]

[ water dispenser ]


[ mini table and errr ape nama ek baju cenggini ? baju lepas mandi ? -.-" ]


* gambar katil takde pulak*


So guys amacam ? fullamak kannnnnnn ! 
LCD screen tu, kalau duduk hotel mahal macam aku duk hotel Pullman ni , ade ler.
Tapi desktop and pc bagai tu, takderrrr. Kalau setakat hotel bajet, memang takde ah. 
Mini fridge and water dispenser, lagi ler takde oi hotel bajet kat malaysia ni. Mungkin ade, tapi aku tak pernah jumpa lagi la. 
Kat motel ni, setiap bilik ada, and dilengkapi wifi yang laju bak pelesit. Korea kan. Dorangkan pengeluar, jadi mungkin barang-barang letrik nya murah. K, kesimpulannya, aku tak pasti camner dorang sediakan kelengkapan camni. Yang pasti, motel ni best, mengalahkan hotel. 
Agak-agak korang, kalau hotel, macam mana la ek ? Fuhhhh. 


Okay, da habes belek semua, boleh lah nak belayar dan bermimpi atas katil yg empuk. Hehe.

Besok kena bangun awal. 

Oh btw, sebelum tidur tu, teringat moment masa turun flight tadi. 

Korang tau, masa beratur nak turun tu kan, abg pramugara tu tunggu kat pintu, and for each passenger, dia akan cakap, 'terima kasih'. Aku dari jauh, dah dengar dia punya dialog, jadi dari jauh tu jugak la, aku da sediakan skrip. Yelah, takkan la aku jalan senonong je, ignore apa dia cakap, tak sopan kan anak dara camtu. Ahah. Jadi aku pun dah hafal la, cakap thanks and senyum sket. Sekali da sampai turn aku, aku taktau la aku salah dengar atau memang abang tu yang cakap, "HAI" . Aku ulang, dia cakap "HAI" kat aku wehhh. And aku macam, apesal kat aku dia cakap lain pulak. Aku tak sediakan skrip jawapan untuk "HAI". Aigooo. Tapi naseb baik, dalam ke-pelik-an dan ter-kejut-an itu, aku masih boleh hadiahkan sekuntum senyuman. Ahah :P  


K, dah dah, jom tidur, mimpi abang pramugara. Ahax ! zzzzzzzz!




***********************




Sorry guys, nak sambung Day 2 ekceli, tapi dah tak sempat sebab nak keluar bandar pulak nih.
Sabtu, Ahad and today, berjalan jerrr. 

Will update day 2 soon. 

See ya. 






Thanks reading !

2 comments:

shahirahsofie said...

bestnya akak gi korea :D

Haura Malina said...

hehehe... nnt shas pun boleh pegi (: