Monday, February 20, 2012

282. First Day of First Internship .

Hari ni duapuluh haribulan dua, dua ribu dua belas,
saya start saya punya practical training.




Agak penat.
Sebab mula masuk kerja dari jam 8.30 pagi sampai 6 petang.
6 okayyyy. like, seriously, y not 5 ? T___T

Plus, working day, monday to saturday (saturday half day),
Jadi, cuti nya ahad aje lahhhhh ! *nangis*

Kena bertahan dengan situasi ini selama 6 bulan.
6 bulan wehhh.
Satu hari pun macam nak terbalik dah rasa.

Lapar.
Yes, hari ni pagi sangat lapar. Sebab breakfast kek pisang je sepotong.
Then terus pegi. Semangat sangat kannnnn.
Itu pun tertinggal matric card, kena minta yg memandu patah balik pulak. sorry korangggg. :'(
Serius lapar sangat.
Perut kosong dari pagi sampai jam 1.
Jam 1 baru break untuk lunch and solat.
Lepas makan tu, sakit perut macam kena gastrik tu pulak. sakit sangat. solat pun kena membongkok sikit,
sebab bila straight, sakit.

So tomorrow, kena la bawak makanan ! makanan makanan !
Bawak roti and biskuttt.
Sambil buat kerja sambil makan. Like a boss. -.-"
Sorry bosss!

Oh, lupa ! kena update logbook !
Okay bye korang.

selamat malam.




Thanks reading !

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Haura Malina said...

Dapat, tp tak byk. Heh.
Ouhh, i do love it ! Yea yea will be there now ! :D