Monday, February 27, 2012

284. Be Mine - HTC Sensation XE



Dah 2 bulan 4 hari jadi hak milik, selepas beberapa bulan menaruh harapan. Heh. 
Sebelum ni guna Sony Ericsson W995,
tapi lepas setahun guna, gedik nak guna Android pulak. Ahah. :P

HTC Sensation XE dipilih sebab, faster processor which is 1.5GHz and camera 8mp. 
Though some suggested Galaxy SII, and the price is a bit lower than this HTC,
but I still just followed what heart want. HTC. 

Lagi satu yang baru selepas XE which is Sensation XL yang mana bermaksud adalah lebih besar gedabak mempunyai Beats headset and camera 8mp with F2.2 lens !!  

Sakit hati jugak la kann, kenapa XE punya takdeeee !!!  Sobssss !
Best kann kalau XE pun ada aperture, huhu.


Tapi apa-apa pun, XE best, HTC best, Android best . ^^

Alhamdulillah, ada peluang merasa, thank you Allah.  (:



p/s - Perasan tak watermark baru kite.. hehe.




Thanks reading !

2 comments:

miranadia said...

wah...dah pkai htc....huhu

Haura Malina said...

teringin pulak nak berandroid and berhtc, hehe ;)