Saturday, March 1, 2014

322. The Haura Shop - Sensual Plus Serum murah!

Assalamualaikum 

Hari ni nak kongsi produk baru Sensual Plus serum yang murah dan best :D
Sensual Plus Serum formulated from Germany!

Sensual Plus Serum

Sensual Plus Serum  :)



Serum ni ada 13 jenis and setiap jenis ada fungsi yang berbeza 

Collagen - utk kulit yg lebih anjal & awet muda 
Soothing - utk kulit sensitif & masalah jerawat
Tigthening - mengecilkan pores, blackheads,whiteheads, jeragat
Scar - memudarkan dan menghilangkan bekas/parut jerawat
Oxygenating - menjadikan kulit lebih cantik & lembut 
Hydrating - melembabkan kulit yang kering 
Eye care - merawat masalah eye bag, dan lingkaran mata hitam 
Purifying - mengurangkn masalah kulit berminyak & jerawat 
Regenerating - menjadikan kulit lebih halus, merawat masalah jeragat 
Ligthening - mencerahkan kulit, merawat masalah kulit kusam
Pure Vit c - membaiki & mencerahkan kulit 
Anti-wrinkle - mengurangkan kedutan 
Beauty Lifting - untuk kulit yg lebih tegang & anjal


Haa banyak kan.

Cara guna: 
- Titiskan beberapa titik di tangan dan sapu diseluruh muka selepas cuci muka atau selepas pakai toner.
- Boleh digunakan 2-3 kali sehari.
- Jika ada beberapa jenis serum, guna pada waktu yang berlainan (contoh: waktu siang guna vit c, waktu malam guna scar)

Dah banyak tau testimoni membuktikan keberkesanan serum ni.

Antaranya :



(testimoni - source google)

Testimoni aku sendiri pulak yang baru seminggu je try scar ihik, so far guna scar serum je untuk hilangkan parut jerawat kat muka ni (ada kisah disebalik terjadinya jerawat ni - nanti aku cerita di entry lain). So jadi nya dah seminggu aku guna scar serum dan parut jerawat dah makin pudar yeayyy! Tapi belum hilang sepenuhnya wuwuuuuu. Yelah kan, baru guna seminggu memang lah kan, takkan terus nak flawless macam erra fazira pulak khennnn.

Setiap orang tempoh hasilnya berbeza tau. Depend pada jenis kulit dan kekerapan kita pakai. Macam aku pakai serum scar ni sekali sehari je eheee, waktu malam. Kalau rajin pakai 2, 3 kali jugak la, tu pun KALAU. Tapi malas malas pakai sehari sekali ni pun dah ada kesan tauu, parut makin pudar! Biasanya serum ni, 2 minggu macam tu nampak kesan yang lebih positif! InshaAllah  :)

Ohh aku guna serum dah lama, since last year, serum vitamin c :) Tapi Nourain punya produk sebab beli set Nourain memang dapat sekali serum. Aku suka serum vit c, sesuai untuk masalah kulit kusam macam aku ni hehe. Dan sekarang, aku sambung guna Sensual Plus Serum pulak, sebab best jugak :D So korang yang ada masalah kulit muka, boleh cuba tau guna serum :D



sepupu aku memang suka snap gambar aku tengah bercakap -.-'

















Gambar aku tu kalau zoom memang nampak lah parut parut jerawat yang aku nak hapuskan hohoo. Kemain flawless kan muka aku hasil pencahayaan kehhkehh.

Okay, so korang kalau nak cuba sensual plus serum ni boleh sms/whatsapp 013-5925359 atau PM fanpage TheHauraShop okay! Tak rugi tau cuba! RM8 sahaja sebotol! Beli banyak lagi murah dan free postage!





Harga sensual plus serum




1 bottle RM8
2 bottles RM16 (SM), RM21 (SS)
3 bottles RM22 (SM), RM27 (SS)


4 bottles RM28 (SM), RM33 (SS)
5 bottles RM35 (SM), RM40 (SS)

10 bottles (1 box) RM50 (SM), RM55 (SS)





Serum Cap - Memudakan untuk titis serum dan untuk  menjaga kebersihan serum anda  :)

1 pc - RM 3
2 pcs - RM5






sms/whatsapp 013-5925359















Thanks reading !

12 comments:

Zara Eliasak said...

Assalamualaikum , nak tnya 10btl tu rm50 trmasuk postage ke ? Terima kasih ;)

Haura Malina said...

Zara - Waalaikummussalam. Ya, termasuk postage untuk semenanjung :) Add rm5 untuk sabah sarawak ;)

rose roses said...

Salam ...yang harga satu botol tu dah siap postage ke?

Haura Malina said...

Salam rose roses,

rm10 utk satu botol include postage.

daisy09shop said...

Assalam..saya ada whtssp.nak tnya pasal serum

Haura Malina said...

Wslm daisy, sy dah reply kan?

Zaren Jehan said...

Klu nak order mcm mn

Zaren Jehan said...

Macam mn nak order ni ade fb tak

ena88 said...

Salam available lg tak serum ni.. nak order mcam mana..kulit kering sesuai yang mana ye..tq

Anonymous said...

Assalam, yg satu box tu bley mix x jenis serumnya?

Rabya Razak said...

salam, nak tny. kalu cod utm skudai mksudny kalu nak beli awk hantar kt kolej ke?

Anonymous said...

salam nak tanya serum ni betul2 ok ke..sbb takut jugak nak guna kot2 ada ksan sampingan kt muka ke..betul2 ok ke awk cuba?