Thursday, July 15, 2010

si gadis di FLORIA 2010 (Saturday, 10 July)

heyya dude ! ahax ! wink~
haih. mata sangat la mengantuk tapi refuse untuk lelapkan mata. baru sebelas tiga puluh dua minit malam. tidur waklu awal awal. ahha. ;p
oh hari ni, sudah hari ke empat semester ketiga. dan hari ni juga..ada koQ. koQ itu kokurikulum ( how to spell yea?). Last semester, aku ambil seni tari. well..biase la kan..i kan gadis melayu terakhir (kedip2 mata). but this sem..i masuk rugby youuu.. ahha. takde lah..mereka tipu. mana ada rugby perempuan. kalau ada sah sah i da dapat main sbb memang ada apply rugby. wakaka. oh this semester i ambil futsal. yay ! dah lama kut berangan nak main futsal. hahah. hari ni kelas pertama, just buat sesi taaruf je..and the coach sangat sempoi abes. but he did asked me.. "tinggi kau berapa?" cett. hahah. dia melawak. dan semua org gelak. oke. fine. aku pun gelak jugak. kehkeh. :D

then, after asar, keluar pergi Jusco bersama A and M. tapi sampai sana ktwog berpecah sbb masing2 ada agenda sendiri so mula la perjalanan aku sorangsorang bawa diri dalam Jusco tu. Membeli dan membelah itu ini. 

well well well.. oke. aku bosan. haha. ekceli, aku nak membebel sebenarnya. entah. rindu nak membebel. nak cakap itu ini. nak cerita macammacam. tapi pada siapa? kalau kat rumah, boleh bercakapcakap pada adek2 sampai dorang tanya, "kak, hang ni jadi pa?" ahha. oi budak nakal berdua yang suka mengusik n buat akak korang ni rasa nak mengamuk satu rumah je, *heh*, akak sayang korang berdua la ! muahx ! oh tak lupa juga pada jiran sebela rumah merangkap sepupu bagai isi dengan kuku, si Dyla Lovella, oi, kau tinggal la Ipoh tu..meh lepak Johor dengan aku. siyes, bosan bila kau takde di sisi. hahah. (aku tau, mesti kau rasa nak muntah je baca. aku pun begitu. kihkih)

oh, bwt, last saturday, masa on the way balik Johor, sempat singgah Putrajaya. Terima kasih abah sebab bawa anak kesayangan kamu ni ke FLORIA 2010 untuk tengok bunga bungaan. i l0ve you ! oh mama..jangan cemburu..i l0ve you juga mama ! terima kasih mama sebab benarkan saya beli kasut Nike tu. hehe. sangat rindu pada kalian ! :)
rasanya belum habis lagi Floria tu. cepat cepat la pergi. sangat best dan sangat chantek untuk buat photoshoot. bukan setakat bunga, hutan belantara pokok buluh pun ada !  huhu~

upS ! Jam sudah hampir zero zero double dot zero zero. mau iron baju untuk kelas esok !
nahh,,tunjuk gambar kat korang. kalau gambar yg ade muka aku tuh, haih, korang buat tak nampak je la. korang tengok bungabungaan je sudah. eh tapi aku si gadis melayu terakhir pun bunga juga kan? lalala~

zassss ! layannn~~

 oh mana satu saya? -.-


^_^

di Floria 2010, Presint 2, Putrajaya.


orchid larh ! ;p



oh si gadis yg poyo~~ haha.

me n my 2nd lil bro. ;)


di pondok kecil. sangat suka pondok yea.


1 MALAYSIA. yeah !

 lalala~


nahh,,senyuman dari bunga utk kalian semua !


dadidu~



Thanks reading !

6 comments:

ijat_asni said...

suke la bunge orkid tu~
hee

Hapiz Rahman said...

gila panjang entri.. huhuhu..

(suka tgk girl main futsal, tapi still jaga keayuan seorang pompuan..)

wish u all the best!

xazryx said...

awak yg baju ungu tuh .hoho .

Haura Malina said...

HR : sekali sekala tlebey bebel. ahha. perempuan mst jge ayu wlpn keras cm kayu. kehkeh ;p

xazryx : tahniah anda benar. heh. ^_^

cimon said...

warna bunga dlm pic yg last tuh same dgn warna baju daa...xtau bunga yg mana yg menguntum senyuman.

hehe (^v^)

Haura Malina said...

ijat : orked chantek :)

cimon : "xtau bunga yg mana yg menguntum senyuman." power nye ayat you. haha. ;)