Sunday, July 4, 2010

sehari di Sungai Petani

agar kau mengerti
selamilah kasih
sucinya cintaku
tulusnya cintaku hanyalah kepadamu

mampukah kau
mengerti perasaaan ku kepadamu
dan tulus kasih
hanyalah untukmu

hoowhoo
mampukah kau selami
jauh ke dasar hati ni
oo hanya namamu yang tersembunyi

ku harapkan kau mengerti cintaku seadanya kasih
ku ingin kebahagiaan
bersamamu selamanya
tanpa rasa curiga


ngeh ngeh ngeh
sempat aku tuleh masa Mohd (mentor 4) menyanyi tadi
hehe

oke. bukan nak cerita pasal lagu cinta, bukan nak cerita tentang mentor 4, bukan nak cerita pasal Mohd
aku nak cerita pasal aku
pasal aku pergi jalan2 semalam ( Sabtu)

having day out with Dilah n her family
sangat BEST ya !
dah aku terlampau bosan kat rumah ni
alang-alang Dilah nak keluar so aku pun tanpa malu terus mengikut
;p

jalanjalan di SP aka. sungai petani
dah setahun kut aku ta dtg SP nih. haih.

first ktowg masuk Alamoda Silk House
ya ampun..best bangat sih !
kalau tak habis ratus2 mmg tak sah !
sangat chantek kain-kainnya
sangat menawan
sangat menarik hati
chantek menarik tertarik kau mmg da bomm la 
aku shorkan, kalau korg nak shopping baju raya or utk bakal pengantin
datang lah Alamoda ni
berbaloi baloi
cun cun semua !
and Alamoda ni juga ada sediakan surau
i like that ~
aku just beli satu je kain sut jenis cotton satin
yg dah tempah kat kedai pun dah berpasang-pasang so cukup la satu je
kalau ikut hati popuan yg mmg gila beli belah ni mmg rasa nak angkut dua tiga je
ngee..

after da berjam jam dalam alamoda tu,
then singgah sekejap di al-ikhsan
cari sport shoes
sangat chantek Nike kaler pink + puteh
tp xde size untuk kakiku yg kecik comel ni
cisss. cdey tol. -.-

then 3rd kedai, Ariani store
kalau dah namanya Ariani tawu la kan nak beli apa
and since ada sale, rembat je la dua helai tudung Ariani
and sangat suka dia punya beg, pink kaler ! weee~

da abes shopping sume, pegi melantak lak
memandangkan tak makan dari pagi so terus order nasi n tomyam ayam
dan...dorang order satay kajang !
besar dan sedap !
satu cucuk pun dah rasa kenyang ! hahah.

 gila sodap !

nyummy nyummy~



 ( psttt ! for you all information, Alamoda + Al-Ikhsan + Ariani,
ini first time aku masuk kedaikedai nih ! HAHA. village mall yang entah dah berapa tahun wujud kat SP tu pun aku lom pernah jejak kaki lagi. -.- )
 korang nak gelak, gelak la..berdekah dekah pun takpe,
ade aku kesah? ahha. wink wink ~




Thanks reading !

4 comments:

Hapiz Rahman said...

tensi kalau ikot pompuan beli belah.. huuuuuuuuuuu

Haura Malina said...

haha. ur rite ;)

cimon said...

cantik kan kasut tu?

sy nak belikn kasut nike tu utk adik sy b4 dia msuk uni...but dia xnak ikut kitorang (abang2..maka xbleyy laa nak ukur kaki dia...

ishx2...rugix2

Haura Malina said...

wahh. best nye ade abg
tolong belikan kasut utk adek.
sye bli gne duit sniri tau.. isk isk
rugi ye adek awak tak ikot
kalo tak dah dpt nike free. ;p