Friday, December 24, 2010

167. Peace Contest by Ezan Idma

hai semua ! ehee.

haura telah di tag oleh miss Shaza, join Peace Contest ni.
actually, masa blogwalking kat belog shaza, tengok shaza join contest ni, memang dalam hati dah terdetik nak join sekali. Then, tengok kat nama-nama yang shaza tag untuk join contest ni, cik haura tersenarai dalam tag tu. Wahh,, apa lagi, makin teruja nak join. Heheh. xD



penganjur : Ezan Idma

syarat-syarat contest nih ( copy dari belog penganjur)

1. mcm biase la. follow la belog ini. kalo tak follow pon takpe. tp tertinggal berita terkini hiburan tersangsi jgn mara! kalo follow, lain kali korg buat contest bole la i follow korg pulaks!

DONE

2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA. 
(blogger only)

I AM BLOGGER N MALAYSIAN. (:

3. letak banner contest ini di entry anda dan di sidebar berlink kan belog ini.

DONE

7. tag kan kengkawan anda juga blogger seramai 3 org. atau 30 org. kah kah kah

Haura tag : 
1. Jeda
2. Shas
3. Nadia

8. suda join tinggalkan komen anda pade entry ini supaye senang saye nak g kat belog anda. and tengok anda peace smbil peace balik kat anda!

DONE

9. tarikh tutup pade 01 january 2011 okey.

10. hadiah? mystery gift from EZAN IDMA. jengjengjeng

.
.
.
.
.

dah lengkap syarat-syarat nya kan
so...gambar yang dipertaruhkan adalah... ehem ehem..

taraaa !



P- Peace for you,
E - Ezan Idma
A- aka.
C- Cumel nya dia.
E - Ehem.



p/s : Ezan Idma kena suka gambar saya tau. he he he. peace ! ;P




Thanks reading !

4 comments:

.shazanat. said...

hehe.comel2x!bole menang..
cik ezan idma..VOTE 4 haura pliss;)hee

Haura Malina said...

wahh shaza, terharu haura ! wink~
thank u so much dear ! really appreciate. ^_^

EZAN IDMA said...

tq join :) goodluck /:)

Haura Malina said...

thanks cik ezan ! :D