Sunday, February 24, 2013

314. Part 2: Sambung atau kerja dulu?

Perghh berpart-part kemain. Hehe

Cuma entry ringkas. Cuma nak bagitau, eceh, macam ada je orang nak tau. Ahah

Petang semalam, lecturer yang akan jadi supervisor aku (if aku sambung master), called.
Dia call terus ketawa.

"Ni social networking la malina, bukan subjek network macam awak belajar tu"

Hehe....tapi saya memang sensitive perkataan network/networking. Walaupun saya selalu habiskan masa dengan social networking -.-'

Jadinya, Dr. suruh aku cuba dulu, baca2 dulu, cuba fahamkan, katanya InshaaAllah aku mampu, sebab katanya ni topik paling senang berbanding tajuk2 lain.

Aku baca tajuk pun tak faham sepatah, Dr. kata paling senang? Nampak sangat master ni susah. Huahua.

Dah tahu susah, nak jugak sambung kenapa malina? =.=

Err errr. Sebab,macam  satu kepuasan. Bila dapat sesuatu yang kita nak. :')

Tapi tak semua kita nak tu terbaik untuk kita ye dak. But for the time being, aku nak cuba dulu bagi faham. Mungkin minggu depan balik UTM sekejap. Huhu. And kalau rasa mampu, dan takde masalah lain, InshaaAllah sambung :)


So that's all. Goodnight!





Thanks reading !

2 comments:

cimon said...

Best of luck!! (^_^)

Haura Malina said...

Awal nye blogwalking! haha

thankyouu anyway! ;)